Az Ön bevásárlókosara üres.
//END ULTIMO INIT?>
A tenderizer vagy a "húslágyító" olyan eszköz, amelyet a hús textúrájának lágyítására és enyhe kopogtatására használnak. Az ajánlattevő fő célja a húsrostok szerkezetének feltörése és vágása. Ennek az eszköznek köszönhetően a hús több levet tart vissza, és az elkészítési idő jelentősen lerövidül. Az ajánlattevőnek van egy fedele, amelyet használat előtt eltávolítanak és fogantyúként rápattannak. Ezután csak mozgassa az ajánlattevőt kis mozdulatokkal előre és vissza. 48 szuperéles penge gondoskodik a többiről.
- Termék leírás
- Package info
- Vélemények
- Termékhozzászólás
- Eladó
- Felhasználási feltételek
- Panaszok eljárása
- Adók
Termék leírás
Részletek
Tulajdonságok:
- Anyaga: nem veszélyes rozsdamentes acél (304) + ABS
- Fekete szín
- Méretek: 11,5 x 12 cm
- Pengék száma: 48
- A csomag tartalma: 1x húskészítő
Kulcsszavak:
#pályázó #hús tenderizer #kézi tenderizer
Package info
Vélemények
Termékhozzászólás
Termékhozzászólás
Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!
Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:
Eladó
Felhasználási feltételek
Felhasználási feltételek
Panaszok eljárása
Panaszok eljárása
Adók
Adók
A TANÁCS IRÁNYELVE 2006/112 / 14a cikke szerint az áfát az ATELI platform fizeti az IOSS rendszerben, az IM2030000017 lajstromszám alatt. A termék ára feltüntetésre kerül ÁFA -val együtt. Az adópolitikáról bővebben itt: ITT