Nagy verseny

Az eladó LEVNO költözteti a raktárt, a szállítás 4-5 napot késik. Köszönöm a megértést.

Szellemi tulajdon védelme

  • Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy volt egy váltás a szellemi tulajdon megsértése elleni küzdelemben. Brüsszelben, az Európai Bizottság képviselőinek részvételével, több tucat fontos szervezet aláírt két memorandumot, nevezetesen a hamisított termékekről szóló, 2016. június 21-i egyetértési nyilatkozatot és az online reklámozásról és a szellemi tulajdonjogokról szóló, 2018. június 25-i egyetértési megállapodást.

  • Mivel a www.shipgratis.hu virtuális galéria hosszú ideje teljes átláthatóságot és a törvénynek való megfelelést követett, amelynek célja a szellemi tulajdonjogok bármilyen módon történő megsértésének megakadályozása, üdvözli ezt a kezdeményezést, és megosztja ezeket az ötleteket ezekkel a feljegyzésekkel, valamint támogatja a bejelentési és kizárási eljárásokat és a proaktív kezdeményezéseket. és a memorandumban bejelentett óvintézkedések.

  • Mindenkinek, aki a szellemi tulajdonjogok megsértésével találkozik a www.shipgratis.hu virtuális galériában, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Ez segít azonosítani és megbüntetni azokat, akik nem tartják tiszteletben mások jogait.

  • A www.shipgratis.hu virtuális galéria nincs összhangban az elektronikus kereskedelemről szóló 2000/31 / EK irányelv 14. cikkével és a 480/2004 sz. felelős a szellemi tulajdonjogok megsértéséért virtuális térében, ha nem ismeri azokat.

Kapcsolat

Szellemi tulajdonra vonatkozó információk

* Kötelező mezők