Nagy verseny

Fizetési módok

Azoknak az eladóknak, akik termékeiket a virtuális galériában jelenítik meg az ügyfél-elégedettségi garancia politikájának részeként, lehetőségük van különféle fizetési módokat kínálni. A felajánlott módszereket mindig megtalálja a kosár részben (2. lépés). A fizetési módok attól függően változnak, hogy a megrendelés milyen termékeket tartalmaz. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes módszerek költségeket vonhatnak maguk után. A fizetési mód árát mindig együtt adjuk meg.

Az alábbiakban további információkat talál a fizetési módokról.

Banki átutalás

A pénzeszközök átutalása banki megbízás beírásával történik a banknál az internetbankon keresztül. A vevő megadja a teljes összeget, a kedvezményezett számlaszámát és a rendelési számot a közleménybe. A megrendelés csak akkor kerül végrehajtásra, miután a pénzt jóváírták az érintett számlán, ami általában 1-2 munkanapot vehet igénybe.

Kártya online

A vevő az összeget fizetési kártyával fizeti át a fizetési átjárón keresztül. A kártya hátuljáról be kell adni a kártya számát, érvényességi dátumát és a 3 számjegyű CVC kódot a fizetési átjáróba. Miután a bank sikeresen engedélyezte a fizetést, a pénzt azonnal levonják a vevő számlájáról. Ezt a szolgáltatást a PayU S.A. székhelye Poznańban, Poznań 60-166, Grunwaldzka utca 186. szám alatt található.

Gyors átutalás online számláról

A vevő a bankját választja a fizetési folyamat részeként. A bank logójára kattintva átirányít egy előre kitöltött űrlapra, amelyet engedélyez, és az adott összeg átutalása azonnal megtörténik. Ezt a szolgáltatást a PayU S.A. székhelye Poznańban, 60-166 Poznań, ul. Grunwaldzka186

Apple Pay

Az Apple Pay egy mobil fizetés és digitális pénztárca, amely lehetővé teszi az online fizetést iPhone, Apple Watch, iPad vagy Mac felhasználók számára. A vevő bankkártyáját digitális pénztárcában tárolja, miután az Apple Pay-n keresztül választotta a fizetési módot, a fizetést érintésmentesen ellenőrzik a Face ID vagy a Touch ID segítségével. Az átutalás a fizetés után azonnal megtörténik. Ezt a szolgáltatást a PayU S.A. székhelye Poznańban, Poznań, 60-166, Grunwaldzka utca 186.

Google Pay

A Google Pay egy mobil fizetési mód, amely lehetővé teszi az online fizetést az androidot futtató mobileszközök felhasználói számára. A vevő bankkártyáját digitális pénztárcában tárolja, miután kiválasztotta a fizetési módot a Google Pay alkalmazáson keresztül, a fizetést a mobil eszköz beállításainak megfelelően ellenőrizzük. Az átutalás a fizetés után azonnal megtörténik. Ezt a szolgáltatást a PayUS.A nyújtja. székhelye Poznańban, Poznań, 60-166, Grunwaldzka utca 186.

Utánvét

Megrendelés készítésekor a vevő csak azt a címet írja be, amelyre az árut szeretné szállítani. A leszállított árukért csak a szerződéses fuvarozónál történő kézhezvételt követően kell fizetni. Miután kifizette az összeget a fuvarozónak, az árut átadják a vevőnek. Ezt a módszert az eladó felszámíthatja.

Halasztott fizetés

Ez az online vásárlás módja, amelynek köszönhetően a vevő időt kap az áruk megtekintésére és kipróbálására. A vásárlás hazajön a vevőhöz, mielőtt fizetne érte. Ezen fizetési mód választása esetén az eladó jogosult többek között fénykép formájában kérni a vevő személyazonosító okmányát, a személyazonosság igazolásával együtt olyan formában, amely lehetővé teszi személyazonosságának igazolását. További információ erről a fizetési módról itt: https://postovnezdarma.cz/odlozenaplatba. Ezt a módszert az eladó felszámíthatja.

Postai utalvánnyal

Az utalványon történő fizetés lehetővé teszi a vevő számára, hogy akkor is befizesse az összeget a bankszámlára, ha az illető maga nem rendelkezik ilyennel. A vevő megrendelését a Magyar Posta fiókjában fizeti, ahol a postai megrendelésben kitölti az összeget, a feladó és a címzett címét, a változó szimbólumot és a fizetés célját. Potená fizeti a pultnak az adott összeget, plusz a szolgáltatás díját a szolgáltató árlistája szerint. Ennek a fizetési módnak a hátránya, hogy a pénzátutalás 3-4 napot vesz igénybe. Magyar Posta Zrt./Rákóczi út 29, Alföld és Észak, Magyarország.