Nagy verseny

Az eladó LEVNO költözteti a raktárt, a szállítás 4-5 napot késik. Köszönöm a megértést.

A ShipGratis.hu bevásárló galéria létrehozásának ötlete már 2011-ben jött. Olyan internetes portált akartunk létrehozni, ahol a felhasználók akár néhány forintos terméket is megvásárolhatnak, amelyeket nem terheli a magas postaköltség. De nem akartunk ott állni.

Fokozatosan helyet nyitottunk társult partnerek és kereskedők számára, akik több mint 150 000 aktív terméket kínálnak a platformon.. Minőségi ügyfélszolgálattot akartunk nyújtani, mert úgy gondoljuk, hogy a megfelelő kommunikáció kulcsa az elégedettségnek.
2012. július 13-án hivatalosan megnyitottuk az ajtót az első felhasználók számára.

Azóta sok idő telt el

Időközben kétszer is kikerültük az adminisztratív hátterünket, ami a jelenlegi központba vezetett, ahol munkaidőt töltünk egy négyszintes épületben.Partneri teljesítési központunk, amely jelenleg több tonnás áruszállítást tart, szintén több helyet kapott.

Az elmúlt években sok új kolléga  csatlakozott  hozzánk, hogy segítsük a teljes bevásárló galéria zökkenőmentes működését.Jelenleg 11 országból több mint 100 ember vesz részt platformunk működésében és fejlesztésében.

Mi is szoktunk együtt pihenni .Csapatépítő rendezvényekre is  szeretünk  járni, legyen az wakeboard, hétvége a hegyekben, lézerjáték vagy csak egy kocsmában ülve. Rendszeresen találkozunk az LEVNO, spol. s r.o Friends Ball-en is, amely nagy népszerűségnek örvend.

Minden évben növekszünk

Soha nem akartunk határokkal lekötve lenni . Külföldi piacokon működünk. A cseh és a szlovák oldal hamarosan csatlakozott a lengyelhez. És aztán gyorsan jött Magyarország, Románia, Bulgária, Oroszország, Ukrajna, Szerbia, Horvátország, Bosznia, Törökország és Szlovénia került hozzáadásra.


Ezek biztosítják a gyors szállítást egész Európába. Partner-teljesítési központokkal rendelkezünk Csehországban, Magyarországon és Bulgáriában. Saját vagy partneri adminisztratív hátterünk van azokkal a kollégákkal, akik a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában és Kína szárazföldi irodáiban ügyelnek felhasználóinkra.

Eladó platformként működünk azért, hogy minden nap új termékeket szállítsunk Önnek. Jelenleg szorosan együttműködünk több mint 150 különböző beszállítóval Ázsiából és Európából. Egyesek árukat szállítanak a raktáraikból, mások partneri teljesítési központjainkat használják (Csehország, HU, BG).

A részt vevő kiskereskedők minden nap tucat új terméket adnak a webhelyünkre, így minden hónapban több száz termékkel bővítjük a termékkínálatot.

Annak ellenére, hogy folyamatosan növekszünk , továbbra is megpróbálunk ragaszkodni eredeti tervünkhöz: Gondoskodunk  arról, hogy exkluzív termékeket vásároljon magas színvonalú egyéb szolgáltatásokkal anélkül, hogy szállítási költségeket kellene fizetnie. Folyamatosan törekszünk fejlesztésre, és kiterjesztésre más országokba.

Akár új ügyfél vagy, akár rendszeresen visszatérő, köszönjük a bizalmát. Nagyra értékeljük. Már várjuk, hogy mi vár ránk a közeljövőben .

Lukáš Česal & Tomáš Česal

a ShipGratis.hu portál alapítói