A gyorsan terjedő Covid-19 (korábban 2019-nCoV vagy "új koronavírus") elnevezésű helyzet és a maszkok/szájvédők/arcmaszkok általános elérhetetlensége miatt 55 000 maszkot rendelünk a Cseh Köztársaságban a teljesítési központunkon keresztül.

Bebizonyosodott, hogy ezek a maszkok megvédik a vírusok és baktériumok, a szmog, a por, a atkák, a pollen és más allergének 99,9% -ától.

Ez a világ egyetlen arcmaszkja, amely a legújabb háromrétegű membrán nanoszála technológiát használja. Ezek a nanoszálak 500-1000-szer vékonyabbak, mint a haj, és sűrű struktúrát hoznak létre, amely megállítja a legkisebb szilárd és folyékony részecskéket.

A vírusok (VFE) és a baktériumok (BFE) szűrési hatékonyságát a Nelson Labs (TM) amerikai mikrobiológiai tesztek intézetében tesztelték.

A ReSpimask hatékonysága 99,9% a mikroorganizmusok elfogására, így bizonyítottan megvédi a felhasználókat a koronavírustól is.

A papír, a pamut, a hab, a szén és a sebészeti nem rendelkezik kielégítő szűrési és tömítési tulajdonságokkal.Elindult a Cseh Köztársaságban gyártott nanoszálamaszk előzetes megrendelése.

Szállítás április végén vagy május elején.A darabszám vevőnként korlátozott. Legfeljebb 25 darab vásárolható.

ELŐRENDELNI