Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • 142360 kenyérpirító tésztamelegítő funkcióval, fekete ZO_98-1E10130 1

A kép csak illusztrációs lehet

Új

142360 kenyérpirító tésztamelegítő funkcióval, fekete

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó:

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2790575

Általános ár:
27 453 Ft
MARAD:
2 db
AKCIÓS ÁR:
17 837 Ft
MARAD:
2 db
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

A termikus futóműnek köszönhetően zsemlét, péksüteményt és croissant-t melegíthet 7 fokos pirítás Egyszerűen válasszon az enyhén pirított vagy a nagyon barna szín között a Moments hercegnős kenyérpirító elején található forgókerékkel. Ezenkívül a kenyérpirító leolvasztási és melegítési funkcióval is rendelkezik. Gyorsan süthet kenyeret vagy melegíthet fel péksüteményeket a házon egy meleg kenyérsütő serpenyővel. Túl gyors a sütés? Használja a hámozás funkciót a pörkölés azonnali leállításához. A LED jelző jól mutatja a beállítást vagy a választást. Könnyű tárolás A Princess kenyérpirító kompakt méretű, és praktikus tárolási rendszert is kínál a kábel számára, melynek köszönhetően könnyen tárolható. A kivehető morzsatálca megkönnyíti az összes morzsa eltávolítását, így szekrényei tiszták maradnak.Havas reggeli pillanatai Nincs több reggeli pazarlás! Ki ne szeretné ezt? A Summit Princess reggeli pillanata kiváló minőségű, matt fekete dizájnú termékekből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek minden konyhába. A reggeli elkészítése egy szelet: okostelefonja vagy hangvezérlés segítségével beállíthatja, hogy mennyi ideig kell vizet vagy egy csésze kávét felforralni. Győződjön meg róla, hogy egy csésze friss kávé várja Önt, amint belép a konyhába, és csak finomabb homokozót kell koccintania. Használhatja az ingyenes HomeWizard Kitchen alkalmazást, hogy beállítsa az időbeosztást, vagy értesítéseket tartson, ha rendet szeretne tenni vagy megtisztítani a készülékeit. Tegye teljessé a reggeli pillanatát a Wi-Fi vízforralóval (236060) és a kávéfőzővel (246060).



Ez az elegáns Princess 142360 Moments kenyérpirító modern matt fekete színben szép LED-kijelzővel rendelkezik, amely a beállításokat mutatja. Ez a kenyérpirító 7 barnítási fokozattal, leolvasztási, leolvasztási és melegítési funkcióval rendelkezik, és nagyon átfogó, és nagyszerűen fog kinézni modern konyhájában. A kenyérpirító tökéletes kiegészítője a pillanatok reggeli készletének. Kivehető morzsafiók és melegítő állvány A hercegnős kenyérpirító kompakt mérete mellett praktikus morzsafiókkal is fel van szerelve. Így soha többé nem fog az égetett zsemlemorzsa szagának útjába állni

További információk

Gyártó Hercegnő
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása