Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • PS5 falra szerelhető készlet ZO_BE1700608 1

A kép csak illusztrációs lehet

PS5 falra szerelhető készlet

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó:

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2788986

Általános ár:
24 707 Ft
MARAD:
1 db
AKCIÓS ÁR:
16 053 Ft
MARAD:
1 db
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

【Többféle tartozékot szervez】 Tökéletesen kompatibilis az új és a RÉGI PS5 konzollal: Slim Disc/Slim Digital/Digital/Disc. A NexiGo falra szerelhető készletet arra tervezték, hogy egyetlen fali konzol segítségével rendezze el PS5 konzolját, két vezérlőjét és fejhallgatóját. Ez az intelligens tárolási megoldás nem csak a helyet maximalizálja, hanem biztonságos és zsúfolt környezetet is biztosít. 【Gyors töltés és praktikus LED-jelzők】 Adapterrel érkezik, és lehetővé teszi két DualSense/Dualsense Edge vagy Elite vezérlő egyidejű töltését mindössze három óra alatt. A környező LED-jelzők gyors áttekintést nyújtanak a töltés folyamatáról. Könnyedén vezérelheti a lámpákat egy érintéssel, és garantálja a biztonságot az áramellátás hosszú megnyomásával. Megjegyzés: A vezérlők töltéséhez használja az elülső USB-C portot, vagy csatlakoztassa a kábelt egy 5V/3A-es USB-töltőhöz. 【Maximális biztonság és tartósság】 Ez a PS5 fali tartó erős acélból készült, kopásálló bevonattal a kiváló stabilitás és biztonság érdekében. Több csavarlyukú kialakításának köszönhetően robusztusabb tárolási megoldást kínál a PS5 konzol számára. 【Továbbfejlesztett hűtőrendszer】 Az egyedülálló üreges kialakítás zökkenőmentesen illeszkedik a PS5 konzolhoz, és fokozza a PS5 természetes hűtési rendszerét a hatékony, teljes körű hőelvezetés érdekében. Legyen szó lemezes vagy digitális változatról, mindkettő hatékony hőtámogatást kap. 【Egyszerű telepítés】 A 4 támasztófurat és a mellékelt fali csavarok segítségével fali tartónk könnyedén rögzíthető a falhoz, míg az alsó rögzítőcsavar szilárdan rögzíti a PS5 konzolt. A telepítés gyors és problémamentes.

NexiGo PS5 falra szerelhető készlet (minden verzió) PS5 töltődokkolóval és új PS5 Slim konzollal, normál és DualSense_Edge vezérlőkkel, stabil fém fali állvánnyal LED jelzővel

További információk

Gyártó NexiGo
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása