Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • B03 - Adó-vevő ZO_BE1700502 1

A kép csak illusztrációs lehet

B03 - Adó-vevő

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó:

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2788454

Általános ár:
27 453 Ft
MARAD:
2 db
AKCIÓS ÁR:
17 837 Ft
MARAD:
2 db
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

Sokoldalú adó/vevő: Az 1Mii B03 Bluetooth adó segítségével zenét streamelhet mobiltelefonokról, táblagépekről és laptopokról meglévő hangrendszerére. Válthat az adó (TX) és a vevő (RX) mód között, ha megnyomja a bekapcsológombot, és lenyomva tartja a Bluetooth gombot a párosításhoz. Egyedülálló funkció: TX módban a B03 egyszerre tud hangot továbbítani a vezeték nélküli fejhallgatóra és a kábel TV soundbarra. Ez akkor hasznos, ha valakivel tévét néz, és más hangerőre van szüksége. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem javasoljuk ennek a funkciónak a használatát hallókészülékekkel. Nagy hatótáv, erős kapcsolat: A B03 hatótávolsága nagyobb, ami erősebb és stabilabb kapcsolatot eredményez. Akár 70 méteres hatótávolságot tud elérni kültéren és 25-35 méteres hatótávolságot beltéren, így szabadon mozoghat hangzavar nélkül. Kristálytiszta hangzás, késedelem nélkül: Az AptX Low Latency (aptX LL) és az AptX HD technológiának köszönhetően a B03 Bluetooth adapter késedelem nélkül kiváló hangminőséget biztosít. Egyszerre két Bluetooth fejhallgatóhoz vagy hangszóróhoz csatlakoztatható az ultragyors, nagy hangminőségű hangzás érdekében. Többféle csatlakozás: A B03 Bluetooth adapter analóg és digitális audio bemenetekkel/kimenetekkel is rendelkezik, így rugalmasan csatlakozhat audiorendszeréhez. Ez az adapter a legtöbb televízióval és otthoni sztereó rendszerrel kompatibilis. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az optikai TV-kimenet használatakor a hangformátumot PCM-re kell állítania, mivel a Dolby/DTS nem támogatott. Röviden, az 1Mii B03 Bluetooth 5.0 Transmitter Receiver egy praktikus audioadapter, amely lehetővé teszi a zene vezeték nélküli streamelését kristálytiszta hanggal és minimális késéssel. Különféle módokat és csatlakozási lehetőségeket kínál az Ön igényeinek megfelelően.

Az „1Mii B03 Bluetooth 5.0 Transmitter Receiver” egy sokoldalú audioadapter, amely Bluetooth 5.0 technológiát használ a zene vezeték nélküli streamelésére különböző eszközök között. Íme a termék főbb jellemzői: A Roybaůeno nem tartalmaz cseh függőséget. Alap ellenőrzés után működőképes.

További információk

Gyártó 1Mii
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása