Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • FT 85 érintésmentes hőmérő ZO_B1700009 1

A kép csak illusztrációs lehet

FT 85 érintésmentes hőmérő

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2786507

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

A BEURER FT 85 érintésmentes klinikai hőmérő infravörös technológiával biztosítja a testhőmérséklet mérését a bőrrel való érintkezés nélkül. Ez a mérési módszer teljesen higiénikus és ideális csecsemők és kisgyermekek számára. Széleskörű funkcionalitás A BEURER FT 85 érintésmentes hőmérő a testhőmérséklet mellett egy tárgy vagy helyiség hőmérsékletét is képes mérni. A smiley ikon megjelenítése segít azonnal észlelni, hogy a mért testhőmérséklet megfelelő-e vagy sem. A lázjelző 38 °C-os mért értékre figyelmeztet. Főbb jellemzők Érintkezés nélküli hőmérő infravörös technológiával. Klinikai. Bőrrel való érintkezés nélküli mérés. Smiley ikonra. Mérési távolság 2-3 cm. 60 memória tárolóhely. Kapcsolható °C / °F mértékegységek. Megvilágított kijelző. Hangvezérlés. Automatikus kikapcsolás. Dátum és idő. Elemcsere jelző. 2 x 1,5 V AAA elem tartozik hozzá. Mérési pontosság Homlok: ±0,2°C 34-42,2°C-on Objektum: ±4% vagy ±2°C 0-80°C-on



Érintésmentes hőmérő infravörös technológiával. Klinikai. Bőrrel való érintkezés nélküli mérés. Smiley ikonra. Mérési távolság 2-3 cm. 60 memória tárolóhely. Kapcsolható °C / °F mértékegységek. Megvilágított kijelző. Hangvezérlés. Automatikus kikapcsolás. Dátum és idő. Elemcsere jelző. 2 x 1,5 V AAA elem tartozik hozzá. Kicsomagolva.

További információk

Gyártó Beurer
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása