Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Bluetooth billentyűzet AZERTY ezüst/fehér ZO_B1700026 1

A kép csak illusztrációs lehet

Bluetooth billentyűzet AZERTY ezüst/fehér

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó:

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2786468

Általános ár:
8 220 Ft
MARAD:
1 db
AKCIÓS ÁR:
5 335 Ft
MARAD:
1 db
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

Könnyen válthat iOS, MAC OS, Android és Windows eszközök között. A multimédiás billentyűparancsok alkalmazkodnak az operációs rendszerhez. Akkumulátor állapotjelzővel és egyszerű párosítási gombbal az egyszerű párosításért Ultravékony kialakítás: könnyen hordozható Energiatakarékos üzemmód: készenléti idő akár 40 nap/munkaidő akár 30 óra Ewent EW3168. Szín: ezüst, fehér, ház anyaga: alumínium. Márkakompatibilitás: Univerzális, Billentyűzetkiosztás: AZERTY, Áramforrás: Akkumulátor/Akkumulátor, Töltési forrás: Akkumulátor/Akkumulátor, Akkumulátor élettartama: 30 óra. Csatlakozási technológia: Vezeték nélküli, Csatlakozás: Bluetooth, Kapcsolódási tartomány: 10 m, Szélesség: 285 mm, Mélység: 120 mm, Magasság: 15 mm Az ultravékony EW3168 Bluetooth billentyűzetet kifejezetten a táblagépeken és okostelefonokon történő egyszerűbb gépelésre tervezték. Könnyedén válthat iOS, MAC OS, Android és Windows eszközök között. A multimédiás billentyűparancsok alkalmazkodnak az operációs rendszerhez. A Bluetooth-billentyűzet energiatakarékos üzemmóddal rendelkezik, akár 30 órás akkumulátor-üzemidővel. A 40 órás készenléti idő mellett az EW3168 ideális nagyméretű dokumentumok írásához. Az akkumulátor jelzője további információkat nyújt az akkumulátor állapotáról. Az egyszerű párosítási gombnak köszönhetően az EW3168-at könnyedén csatlakoztathatja okostelefonjához vagy táblagépéhez.



Ez a termék Azerty billentyűzetkiosztással rendelkezik. A betűk sorrendje a billentyűzeten eltér a Qwerty billentyűzetétől. Kicsomagolva.

További információk

Gyártó Esemény
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása