Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Melegítő nyakmelegítő, mosógépben mosható, szürke ZO_213074 1

A kép csak illusztrációs lehet

Melegítő nyakmelegítő, mosógépben mosható, szürke

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés

Elérhetőség: Nincs készleten

A termék kódja: 2785504

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

  • Hatékonyan oldja a fáradtságot és a stresszt, átható és kellemes meleget biztosít. A gyors felfűtés funkcióval kevesebb, mint 30 másodperc alatt felmelegszik.
  • Egyedi kialakítás: Magas gallér, világos élek és állítható gombok biztosítják az egyéni formát és kényelmet. Két 60 cm hosszú, állítható derékpánt stabilizálja a fűtőbetétet a jobb hőteljesítmény érdekében. A 2,2 m hosszú tápkábel lehetővé teszi a szabad mozgást pihenés közben.
  • 6 hőmérséklet-beállítás, 4 időzítő beállítás: 6 melegítőpárna hőmérséklet-beállítás: 40°C/45°C/48°C/52°C/56°C/60°C. IC vezérlő LED kijelzővel. 4 beállítható időzítő fokozat (30/60/90/120 perc). Az intelligens, hőmérséklet-függő kikapcsolási funkció még akkor is gondoskodik a biztonságáról, ha elfelejti kikapcsolni a fűtőbetétet.
  • Könnyen tisztítható: Az ultrapuha felület és a légáteresztő anyag extra kényelmet biztosít, a különálló kábel pedig mosógépben vagy kézzel mosható, így a fűtőszőnyeg évekig higiénikus és tartós marad.
  • Sokoldalú: Ez a fűtött betét segít ellazítani a nyakát/hát/derekát/gyomrát/lábait, és melegen tartja a hideg téli hónapokban. A túlmelegedés elleni védelmi rendszer jobb és biztonságosabb felhasználói élményt biztosít. A legtöbb testtípushoz és minden korosztályhoz megfelelő, nagyszerű ajándék barátoknak és családtagoknak.


Hát-, váll- és nyaki fűtőbetét: 94 x 56 cm-es fűtőbetétünk teljes és kényelmes fedést kínál a hátnak, a vállnak és a nyaknak.

További információk

Gyártó Találj meg
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása