Nagy verseny

Az eladó LEVNO költözteti a raktárt, a szállítás 4-5 napot késik. Köszönöm a megértést.

Szállítás 5 nap
  • Eredeti vermilion piros 2,5L ZO_9968-M6270 1

A kép csak illusztrációs lehet

Új

Eredeti vermilion piros 2,5L

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó:

Általában szállítjuk 5 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 7 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2785463

Általános ár:
8 220 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
5 335 Ft
MARAD:
5 db
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

LUXOL eredeti
Az új formula javított tulajdonságokkal rendelkezik, mint például megnövekedett vízlepergető képesség, a következő bevonat jó tapadása, mechanikai ellenállása és mély behatolása. Az új krémes állagának köszönhetően jobban terül és könnyen felvihető. A máz tartós színárnyalataival tűnik ki, matt szatén megjelenéssel. A bevonat nem korlátozza a fa légáteresztő képességét, és a csökkentett VOC-tartalomnak köszönhetően környezetbarátabb is. A Luxol Original vékonyrétegű lakk minden épületelem vagy fa szerkezet, például kerítések, ajtók, pergolák, kerti bútorok, házburkolatok, redőnyök, nyaralók, nyaralók és egyéb faszerkezetek külső bevonására alkalmas. A máz beltéri festésre is jó, mert minimális a szaga és gyorsabban szárad.

Használati útmutató:
kültéri bevonatoknál az aljzat impregnálása LUXOL IMPREGNACE gombaölő impregnáló szerrel javasolt. Vigye fel a Luxol Originalt száraz és megtisztított felületre. Távolítson el minden héjat. Használat előtt alaposan keverje össze a tartalmát. Ne hígítsuk. Vigye fel a LUXOL ORIGINAL-t ecsettel a szálak irányában. A bevonatot stabil és száraz időben hordja fel. Beltéri 1-2 rétegben hordjuk fel. Hordjon fel 2-3 réteget a kültéri hosszú távú védelem érdekében. Az egyes rétegek felhordása közötti intervallum 8-14 óra. Érintésre szárad kb. 3 óra, 24 óra után. A következő réteg felhordása előtt enyhén csiszolja le a bevonatot. A LUXOL ORIGINAL-t 5-30 °C hőmérsékleten és 85%-nál alacsonyabb relatív páratartalom mellett alkalmazza. Az alacsony hőmérséklet és a magas páratartalom jelentősen befolyásolhatja a szárítást. A munkaeszközöket műszaki benzinnel vagy S6006 hígítóval mossa le. Tisztítás előtt távolítson el a lehető legtöbb festéket az ecsetről. FIGYELEM: A színárnyalatokkal kapcsolatos reklamációkat csak akkor ismerjük el, ha a kivitelezés előtt próbabevonatot végeztek, és ezt nálunk is kifogásolták. Ugyanazon gyártási tétel használata esetén ugyanaz a színárnyalat garantált. Javasoljuk, hogy felhordás előtt keverje össze a különböző tételek színárnyalatait egy nagyobb tartályban. A színtelen árnyalat kültéri használatra nem alkalmas. A fa típusa, felülete és korábbi bevonata befolyásolja a bevonat keletkező árnyalatát, ezért a végső felhordás előtt javasoljuk a próbabevonás elvégzését. A fel nem használt terméket vagy a maradékot tartalmazó üres csomagolást adja le veszélyeshulladék-gyűjtőhelyre, vagy adja át a veszélyes hulladék kezelésére jogosult személynek. Ne használjon üres élelmiszertároló edényeket.


Felület kidolgozása:
unalmas

Javasolt rétegszám:
belső: 1-2 külső: 2-3

Alkalmazás:
kefe

Tisztító eszközök:
közönséges szintetikus hígítóval

Hozzávalók:
oldószer alapú

Száradási idő:
tapintásra száraz: 3 óra csiszolható/második réteg: 8-14 óra száraz: 24 óra

Szavatossági idő:
Száraz helyen, zárt eredeti csomagolásban, + 5 és + 30 °C közötti hőmérsékleten tárolandó. Védje a fagytól. Fogyassza el a gyártástól számított 5 éven belül.



A LUXOL Original egy vékonyrétegű pác fa dekoratív bevonatokhoz, véd az időjárás viszontagságaitól és az UV sugárzástól.

Érvényességi idő: 2028.02

További információk

lejárati dátum 2028. 02
Gyártó Luxol
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása