Nagy verseny
Szállítás 3 nap
  • Lazzaro - M DM0126KI világoszöld, Szín: Zöld, Méretek XS - XXL: ZO_195710-M 1

A kép csak illusztrációs lehet

Lazzaro - M DM0126KI világoszöld, Szín: Zöld, Méretek XS - XXL:

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó:

Általában szállítjuk 3 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 5 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2784657

Általános ár:
35 689 Ft
MARAD:
5 db
AKCIÓS ÁR:
23 203 Ft
MARAD:
5 db
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

RECCO

A RECCO® Passzív mentőrendszer a kétrészes technológia elvén működik. A síterületek és mentőcsapatok RECCO® detektorokkal rendelkeznek, amelyek iránykereső jeleket bocsátanak ki, amelyeket a síkabátba, nadrágba, hátizsákba vagy felszerelésébe helyezett RECCO® reflektorok visszavernek, és segíthetnek megtalálni az eltévedt embereket a terepen.

A Kilpi LAZZARO-M férfi vízálló nadrág kidolgozásuk, felépítésük és funkcionalitásuk miatt különösen a síelők, síalpinisták és freeride versenyzők értékelni fogják. A ragasztott varratokkal és 20 000 mm/24h/m2 vízoszloppal rendelkező DERMIZAX membránanyag kellően vízálló, rendkívül erős és mindenekelőtt megbízható. Extra szellőző cipzárak biztosítják a maximális légáteresztést és szellőzést. A nadrág remek tulajdonsága az oldalt teljes hosszúságú cipzár, aminek köszönhetően kényelmesen le- vagy felvehető a nadrág tetején, akár sícipő felett is. A belső hómentes mandzsetta megakadályozza a hó bejutását a cipőbe, a lábszár alsó szegélye szövettel van megerősítve az árkok és vágások ellen. Ezenkívül tépőzárral állítható a lábak szélessége. A LAZZARO-M nadrág összesen 4 cipzáras zsebbel rendelkezik, YKK vízálló cipzárral, hosszú húzással, amely lehetővé teszi a könnyű kezelést kesztyűben. Az elasztikus nadrágtartó könnyen állítható és eltávolítható. A derékrész övhurokkal és megemelt hátrésszel tépőzárral feszíthető. Az integrált RECCO elem megnöveli az Ön tartózkodási helyének esélyét egy terepen történt baleset esetén. A lazább szabás precízen formázott részekkel tiszteletben tartja a test ergonómiáját és garantálja a mozgás szabadságát. A Kilpi LAZZARO-M nadrág többféle stílusos színben kapható. Ehhez a nadrághoz a Kilpi HASTAR-M kabátot ajánljuk, melyet a férfi kültéri kabátok kategóriában találhattok meg. A membránruházat funkcionalitásának és tartósságának hosszú távú megőrzése érdekében javasoljuk, hogy kövesse az ápolási címkén található mosási és ápolási utasításokat.



Csúcsanyag a japán TORAY márka műhelyéből, amely az intelligens, nem porózus membránnak köszönhetően magas vízállóságot és légáteresztő képességet kínál. A Dermizax termékek rendkívül tartósak, hosszú élettartamúak és könnyen karbantarthatók, és alkalmasak síruházatra vagy alpesi turizmusra, síalpinásra és szabadtéri használatra.

További információk

Gyártó KILPI
Szín Zöld
Méret M
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása