Nagy verseny

Az eladó LEVNO költözteti a raktárt, a szállítás 4-5 napot késik. Köszönöm a megértést.

Szállítás 5 nap
  • Gyöngy vibrátor ZO_268952 1

A kép csak illusztrációs lehet

Gyöngy vibrátor

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 5 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 7 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2783597

Általános ár:
14 812 Ft
MARAD:
3 db
AKCIÓS ÁR:
9 632 Ft
MARAD:
3 db
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

A Premium Silicone Jack Rabbit luxus vibrátor tökéletes társ az erotikus páros kalandokhoz és az intim szólójátékhoz. A könnyen kezelhető kombinált stimulátor 3 erőteljes testforgatási sebességgel, 7 pulzáló és eszkalálódó funkcióval, valamint puha nyuszi alakú klitoriszstimulátorral büszkélkedhet. Prémium minőségű szilikonból, ABS vezérléssel és rozsdamentes acélból készült forgó gyöngyökkel készült.

Ez a nagy teljesítményű vibrátor kontúros testtel rendelkezik, amely 6 oszlopnyi forgó gyöngyökkel, sima, lekerekített hegyével és puha fülekkel ellátott nyuszi alakú stimulátorral van ellátva. Vízálló kialakítása lehetővé teszi, hogy zuhanyzás, fürdés közben vagy a forró kádban is szórakozhasson, és tapasztalt és kezdő felhasználók számára egyaránt alkalmas. A LED háttérvilágítású, puha tapintású gombokkal ellátott egyszerű vezérlő lehetővé teszi, hogy változtassa az orgazmus extázisának sebességét. Az intenzívebb élmény érdekében mindig használjon minőségi síkosítót. Használat előtt és után tisztítsa meg a játékot meleg szappanos vízzel vagy játéktisztító spray-vel.

Használathoz helyezzen be 3 AA elemet, és nyomja meg a szilikon gombokat a kívánt funkció kiválasztásához. Az intenzívebb élmény érdekében használjon jó minőségű síkosítót. Könnyen kezelhető vezérlés a vibrátor alján, külön rezgés- és forgásvezérléssel. 7 rezgési program és 3 forgási szint. Válasszon a jobb oldali vagy bal oldali forgatás között.

Prémium szilikonból készült, 100% hipoallergén anyagból, szigorú minőségi tanúsítvánnyal, könnyen karbantartható, higiénikus, teljesen szagtalan, nem okoz allergiás reakciókat.

Teljes hossza 25 cm, hossza vezérlő nélkül 18 cm, a klitoriszvibrátor hossza 8 cm, átmérője 3,5 - 4,5 cm. Energiaellátás: 3 AA elem (nem tartozék).



Calexotics Premium szilikon Jack Rabbit lila gyöngyvibrátor lila gyöngyvibrátor

További információk

Gyártó Calexotics
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása