Nagy verseny
Szállítás 2 nap
  • Centrifugális mop csavarórendszerrel ZO_265661 1

A kép csak illusztrációs lehet

TOP

Centrifugális mop csavarórendszerrel

Happy days Az akció garanciája még mindig vagy a kiárusításig!
Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 2 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 3 napon belül
Ha a szállítás több mint 14 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2781256

AKCIÓS ÁR:
8 019 Ft
MARAD:
3 db
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

Ezzel a teljes rendszerrel egyszerűen, veszélyes tisztítószerek és vegyszerek használata nélkül tisztíthatja meg a padlót. Ráadásul az Orange Donkey pörgős felmosórongyával úgy tisztíthatja meg a fényes padlót, hogy közben nem piszkolja be a kezét. Mindezt az ötletes forgó mechanizmusnak köszönhetően. A felmosórongyot szárazon vagy nedvesen is használhatja szinte bármilyen felület tisztítására, a konyhától és a fürdőszobától kezdve a keményfán, a csempén, a laminált és a márványfelületeken át.

Mop csavaró rendszerrel

A felmosónyélben lévő zseniális forgó mechanizmusnak köszönhetően a felmosórongy mindig a kívánt nedvességtartalomban van. Helyezze a felmosórongyot függőlegesen a speciális centrifugális vödrös tartozékba, és nyomja fel és le a felmosórongyot, hogy aktiválja a felmosórongy forgó hatását. Ez hatékonyan távolítja el a felesleges vizet és szennyeződést a felmosórongyról. Így nem kell a piszkos vízhez nyúlni vagy a nedves felmosórongyot kicsavarni, biztosítva a higiénikus és rendetlenségmentes takarítást. Ráadásul többé nincs szükség a felmosórongy kicsavarása előtti kicsavarásra!

360°-ban forgatható felmosószett mikroszálas rojtokkal

A speciális felmosórongy mikroszálakból készült, és a padlón lévő baktériumok akár 99%-át is eltávolítja. A rojtok könnyen eljutnak mindenhová, és a legnehezebb szennyeződéseket is eltávolítják. Ráadásul a felmosóbetét gépben mosható, így újra és újra használhatja. A Spin Mop emellett hihetetlenül jól manőverezhető. Ennek köszönhetően könnyedén bejut a szűk sarkokba, a bútorok alá és az akadályok köré. A 360 fokban forgatható fej maximális rugalmasságot biztosít, így könnyedén mozoghat otthonában.

Könnyedén tisztítja a padlót

Tapasztalja meg a felmosás jövőjét ezzel a csavaró funkcióval ellátott felmosórendszerrel. Egyszerűsítse a takarítási rutint, takarítson meg időt és érjen el kivételes eredményeket könnyedén. Mondjon búcsút a hagyományos felmosási módszereknek, és köszöntse a tisztább, egészségesebb otthont. Az Orange Donkey Spin Moppal a takarítás kényelmének egy teljesen új szintjét fedezheti fel!



Centrifugális mop csavarórendszerrel - Mop szett csavaróval - Vödör csavaró funkcióval - Kék/fekete - 13L - Centrifugális mop teleszkópos nyéllel

Kicsomagolva.

Használt. Lehetnek kisebb kozmetikai/mechanikai hibák, amelyek nem befolyásolják a termék funkcionalitását.

További információk

Gyártó Narancssárga szamár
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása