Nagy verseny

8.000 Ft feletti vásárlás esetén 10%, 24.000 Ft feletti vásárlás esetén 20% KEDVEZMÉNY a kosárban

Szállítás 2 nap
  • Női jóga leggings zsebekkel, fekete, XS - XXL méretben: ZO_76751b56-f9d1-11ee-801b-aa0256134491 1

A kép csak illusztrációs lehet

Női jóga leggings zsebekkel, fekete, XS - XXL méretben:

Általában szállítjuk 2 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 3 napon belül
Ha a szállítás több mint 14 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2779634

AKCIÓS ÁR:
0 Ft
MARAD:
0 db
Szín
Változat
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

    • 【Szubsztancia meztelen érzés】 A női sportleggings anyaga 78% nylon, 22% elasztán. Zsebekkel ellátott leggingsünk minden aktív hölgy számára puha és könnyű. A nedvességelvezető, négyirányú sztreccsel és átlátszatlan anyaggal rendelkező női jóganadrágok kiváló fitneszélményt nyújtanak. Ezek a női leggingsek interlock varratokkal tökéletesen átmennek a guggolás tesztjén. Ezeket a nagy sztreccsű tornatermi leggingseket viselve minden pozíciót szorítás nélkül végezhetsz el
    • 【Kialakítás mély zsebekkel】 A jóganadrág 2 mély zsebbel van méretezve a kényelem érdekében, a mobiltelefon tasakkal ellátott leggingsben a kulcsok és kártyák tárolhatók, és a mobiltelefonokat is könnyen tárolhatja. Ez a testépítő nadrág számos előnnyel rendelkezik, mint például a hajlításgátlás, csúszásgátlás, haskontroll, görbületkontúrozás és áramvonalas forma. Az egyedülálló fitness kompressziós technológia javítja a vérkeringést és segít enyhíteni az izomfáradtságot.
    • 【Magas derekú leggings】A magas és széles derekú cellulitellenes leggingsünk formálja a testét és kisimítja a hasát. Ez a női leggings lágyan és kényelmesen illeszkedik, jó tömörítést és tartást biztosít szakadás nélkül. Jobban tudsz koncentrálni a mozgásodra.
    • 【Kényelmes illeszkedés és többfunkciós】 Ezt a zsebekkel ellátott jóga leggingset különböző alkalmakra viselheti. A jóga leggings tökéletes a legtöbb napi edzéshez, mint a jóga, pilates, futás, lovaglás, túrázás, kerékpározás, tánc. A női leggings zsebekkel a professzionális fitneszhez és a mindennapi viselethez is jó.
    • 【Méretek és több szín elérhető】 Női leggings 5 méretben: S - XXL, a legtöbb embernek megfelel, kérjük, ellenőrizze a mérettáblázatot a vásárlás előtt. A torna leggings több színnel rendelkezik, és több választási lehetőséget kínál. Kiválaszthatja a saját leggingsét és színezheti a hangulatát, ha ezeket a sport leggingseket viseli.


Anyagösszetétel
78% nylon, 25% elasztán
Emelő stílus
Magas derékrész
Lábszár stílus
Leggings
Fitt típus
Szabott.

További információk

Méret L
Gyártó RIOJOY
Darabszám a csomagban 1

További információk

Méret M
Gyártó RIOJOY
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása

Adók

Adók

A TANÁCS IRÁNYELVE 2006/112 / 14a cikke szerint az áfát az ATELI platform fizeti az IOSS rendszerben, az IM2030000017 lajstromszám alatt. A termék ára feltüntetésre kerül ÁFA -val együtt. Az adópolitikáról bővebben itt: ITT