Nagy verseny

8.000 Ft feletti vásárlás esetén 10%, 24.000 Ft feletti vásárlás esetén 20% KEDVEZMÉNY a kosárban

Szállítás 2 nap
  • Instinnct Női 3/4-es sport leggings két zsebbel, kék, XS - XXL méretben: ZO_ab0d3768-f9db-11ee-baba-aa0256134491 1

A kép csak illusztrációs lehet

Instinnct Női 3/4-es sport leggings két zsebbel, kék, XS - XXL méretben:

Általában szállítjuk 2 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 3 napon belül
Ha a szállítás több mint 14 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2779584

AKCIÓS ÁR:
0 Ft
MARAD:
0 db
Szín
Változat
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

      • Ultra puha és kényelmes: a sportleggings kiváló minőségű, 4 irányú sztreccs anyagból készült, amely ultra rugalmas és vajpuha, és hihetetlenül kényelmes tapintású, mint egy második bőr. Ráadásul nem átlátszó, mégis légáteresztő tapintású, így ez a sportnadrág ideális jógához és edzéshez. Amikor ezt a jóganadrágot viseled, extra puha és sima, enyhén szivacsos érzetű és enyhén tömörített leszel, ami szuper rugalmassá teszi a sportolást.
      • Hízelgő alak, idomul a görbékhez: a magasan illeszkedő capri nadrág finom haskontrollal körvonalazza a testgörbéket, és tökéletesen hízeleg az alakodnak. Emellett a 4,5" széles derékpánt biztonságos védelmet nyújt minden helyzetben és mozdulatban. Jobban tudsz koncentrálni a mozgásra. A testhezálló kialakítás különösen alkalmas a csípő és a lábak formálására, és jól kiemeli az alakodat.
      • Stílusos Mash-and-Match kollekció. Nézd meg kollekcióinkat sok színben, mintával a trendekben, neked is kell egy olyan, ami illik a stílusodhoz! Szerezd be ezeket a 3/4-es leggingseket, nem kell aggódnod, hogy mit vegyél fel, mert passzolnak a mindennapi öltözékedhez! 3 méretválasztékot kínálunk, S/M, L/XL, XXL, amelyek tökéletesen megfelelnek minden alakú és méretű nőnek, beleértve a terhes nőket is.
      • Fedezze fel kedvenc alkalmait: ezek a magas derekú alsónadrágok elég sokoldalúak ahhoz, hogy az edzéstől a találkozókig viselje őket. Akár otthon, akár az edzőterembe mész, fitnesznadrágunk a legjobb mindenféle edzéshez. Felnőtteket fogsz látni, akik mindenhol viselik, élvezik az irodában, a partikon, a vásárlásban vagy a ház körüli lazításban. Alkalmasak pilateshez, fitneszhez, futáshoz és más szabadtéri tevékenységekhez, kerékpározáshoz, túrázáshoz, utazáshoz.
      • Nagyszerű ajándék: Ez a Cropped Leggings a divat, az edzés és a mindennapi viselet kombinációja. Egyszerűen mindenhez passzolnak - beleértve az összes ruhádat, a professzionális kényelmi viseletet vagy a szabadidős kirándulásod stílusát. Tehát miért ne válasszon, akit érdekel? Tökéletes ajándék születésnapra, évfordulóra, ünnepekre, karácsonyra vagy anyák napjára. Ne habozzon, szerezze be magának és szeretteinek a TNNZEET leggingsünket!


Anyagösszetétel
92% poliészter, 8% elasztán
Ápolási utasítások
Gépi vagy kézi mosás.
Záródási mód
Húzható
Húzható stílus
Magas derékrész

További információk

Méret L
Gyártó TNNZEET
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása

Adók

Adók

A TANÁCS IRÁNYELVE 2006/112 / 14a cikke szerint az áfát az ATELI platform fizeti az IOSS rendszerben, az IM2030000017 lajstromszám alatt. A termék ára feltüntetésre kerül ÁFA -val együtt. Az adópolitikáról bővebben itt: ITT