Nagy verseny

Az eladó LEVNO költözteti a raktárt, a szállítás 4-5 napot késik. Köszönöm a megértést.

Szállítás 5 nap
  • 10.024.13 Füstérzékelő 3 - csomag RM218 ZO_213464 1

A kép csak illusztrációs lehet

10.024.13 Füstérzékelő 3 - csomag RM218

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 5 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 7 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2774964

Általános ár:
13 711 Ft
MARAD:
6 db
AKCIÓS ÁR:
8 918 Ft
MARAD:
6 db
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

A füstjelző életeket ment
Tűz bármikor keletkezhet, még akkor is, amikor Ön alszik. A mérgező gázok eszméletvesztést okozhatnak, és megakadályozhatják az ébredést. Ezért fontos, hogy időben felébredj, ha tűz ütött ki. A füstjelző időben figyelmezteti Önt, hogy gyorsan reagálhasson az életveszélyes helyzetekre. Fontos tudni, hogy a füstjelzők maximális élettartama 10 év, ezért mindig ellenőrizze a füstjelzőn lévő dátumot, és 10 évente vásároljon újat, hogy biztos legyen abban, hogy megfelelően működő füstjelzője van.

Válassza ki a megfelelő füstjelzőt
Minden Smartwares füstjelző optikai érzékelővel van felszerelve. Az optikai érzékelő gyorsan reagál a parázsló tüzekre, kevesebb a téves riasztás és környezetbarát. Az RM218 füstérzékelő elemének élettartama 10 év, így nem kell aggódnia az elem cseréje miatt. A füstérzékelő alvó és csendes üzemmóddal rendelkezik. Az alvó üzemmóddal átmenetileg kikapcsolható a füstérzékelő, ami hasznos lehet, ha az éjszaka közepén az alacsony töltöttségi szint jelzője elkezd megszólalni. Ezenkívül a némító gomb segítségével téves riasztás esetén a riasztó elnémítható.

Telepítés
Annak érdekében, hogy tűz esetén biztosan riasztást kapjon, javasoljuk, hogy minden emeleten helyezzen el legalább egy füstjelzőt. Javasoljuk, hogy a füstjelzőket olyan helyeken helyezze el, amelyeken menekülés közben elhalad, például folyosókon vagy lépcsőházakban. A füst felfelé száll, ezért fontos, hogy a füstjelzőt mindig a mennyezetre szerelje, ami csavarokkal vagy szerelőlemezzel könnyen megoldható. A Smartwares füstjelzők vezeték nélküliek, így bárhol elhelyezheti őket otthonában. A biztonsági csapnak köszönhetően a riasztót úgy is felszerelheti, hogy csak az elemet kell behelyezni.

Karbantartás
A füstjelző működését befolyásolhatja a por és a szennyeződés, ezért fontos, hogy a füstjelzőt havonta egy enyhén nedves ruhával, évente kétszer pedig porszívóval tisztítsa meg. Tisztítószer. Soha ne használjon tisztítószereket, és ne fesse le a füstjelzőt.

Tesztelje füstjelzőit
Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze füstjelzőjét a tesztgomb segítségével. A füstjelzőt havonta kell tesztelni, hogy tűz esetén is jól működjön. Ha az elem majdnem lemerült, rövid hangjelzést hall majd. Ez figyelmezteti Önt, ha a füstjelzőt ki kell cserélni.

Mi van a dobozban?
Füstérzékelő, beépített elem, használati utasítás, szerelési anyagok.

Tulajdonságok:

  • Védje magát és családját a gyors cselekvéssel, ha tűz keletkezik
  • Füstérzékelő beépített, 10 éves élettartamú elemmel, amely nem igényel cserét
  • A füstérzékelő tesztgombbal van felszerelve az egyszerű teszteléshez
  • Alacsony töltöttségű elem kijelző, amely figyelmezteti Önt, ha az elemet ki kell cserélni
  • Egyszerű telepítés és tisztítás


Tűz esetén cselekedjen időben a Smartwares RM218 füstérzékelővel. A füstjelző beépített elemmel rendelkezik, amelyet nem kell cserélni. A hangos, 85 dB-es riasztás lehetővé teszi, hogy megelőzze az életveszélyes helyzeteket.

Új. Kisebb kozmetikai/mechanikai hibákat tartalmazhat, amelyek nem befolyásolják a termék működését. A termék az alapvető ellenőrzés után teljesen működőképes.

További információk

Gyártó SMARTWARE
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása