Nagy verseny

Az eladó LEVNO költözteti a raktárt, a szállítás 4-5 napot késik. Köszönöm a megértést.

Szállítás 5 nap
  • SH4 - 99553FR beltéri mini kapcsolókészlet (FR dugó) ZO_185265 1

A kép csak illusztrációs lehet

SH4 - 99553FR beltéri mini kapcsolókészlet (FR dugó)

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 5 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 7 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2774511

Általános ár:
5 475 Ft
MARAD:
13 db
AKCIÓS ÁR:
3 552 Ft
MARAD:
13 db
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

Tartson mindent ellenőrzés alatt
A Smartwares beltéri dugaszoló kapcsolókészlettel nem kell körbejárnia a házat, hogy be- vagy kikapcsolja az összes lámpát, ventilátort, fűtőtestet és párásítót. Csak használja az egyszerű távirányítót, hogy felkapcsolja az összes lámpát, amikor a kanapén ül, vagy kikapcsolja a ventilátort, amikor már ágyban van. A készlet három dugaszoló kapcsolót tartalmaz, így a mellékelt távirányítóval akár három eszközt is vezérelhet.

Plug & Play
A Smartwares beltéri dugaljkapcsoló készletet nagyon egyszerű telepíteni. Helyezze a dugaljkapcsolókat a konnektorba, és csatlakoztassa eszközeit a Smartwares dugaljkapcsolókhoz. Nyomja meg a csatlakoztatás gombot, és a távirányítón lévő négy gomb közül választhat egyet, hogy onnantól kezdve vezérelje a dugaljkapcsolót. A távirányító rendelkezik egy főgombbal is, amellyel egyszerre kapcsolhatja be és ki az összes dugókapcsolót. Így saját ízlése szerint állíthatja be otthonát, például az egész lakást megvilágíthatja, vagy a nappaliját saját mozijává alakíthatja a TV és a hangszórók bekapcsolásával egyetlen gombnyomással.

Tegye intelligenssé otthonát
A Smartwares lehetőséget szeretne adni Önnek arra, hogy saját okos otthonát a legegyszerűbb módon alakítsa ki. A dugaljkapcsoló készlet önmagában is használható, vagy párosítható a Smarthome Smart Switch-tel, amely a saját okos otthonának kulcsa. A Smart Switch lehetővé teszi, hogy az ingyenes alkalmazás segítségével az összes Smarthome Basic terméket vezérelje, még akkor is, ha nem tartózkodik otthon. A biztonságos, kényelmes, kényelmes és energiatakarékos otthon biztosítása az okos otthon lényege. Nincs szükség bonyolult telepítésre vagy drága készletekre, csak egy egyszerű plug and play vezérlőre és egy intuitív alkalmazásra van szüksége saját okos otthonának kialakításához. A Smart Switch emellett kompatibilis az Amazon Alexával. Hangvezérléssel is vezérelheti okos otthonát.

Bővítse, kombinálja és vezérelje
Teremtsen annyi kényelmet és komfortot, amennyit csak szeretne, ha az okos otthonát a Smartwares Smarthome Basic széleskörű kínálatából további okos termékekkel bővíti. Például adjon hozzá egy radiátorszelepet, hogy fűtse otthonát, amikor hazafelé tart a munkából, vagy vezérelje a kerti világítást a kanapéról a kültéri aljzatok kapcsolóival. Olyan okossá teheti otthonát, amennyire csak szeretné.

Csomag tartalma: A csomagban található a következő termékek: A készüléket a következő módon kell felszerelni:
Beltéri dugaszoló kapcsolókészlet, távirányító, A23S távirányító elem, használati utasítás.

Tulajdonságok:

  • A beltéri dugaljkapcsoló készlet lehetővé teszi, hogy egyetlen távirányítóval vezérelje a lámpákat és az eszközöket
  • Mini kapcsolók elegáns kialakítással
  • A távirányító hatótávolsága akár 30 méter is lehet
  • A dugaszolható kapcsolók maximális teljesítménye 3000 watt
  • Bővítse intelligens otthonát a Smart Switch kapcsolóval, hogy az ingyenes alkalmazással vezérelhesse az összes Basic sorozatú terméket


A Smartwares SH4-99553FR mini beltéri dugaszolható kapcsolókészlettel a mellékelt távirányítóval be- és kikapcsolhatja a lámpákat és az eszközöket. A készlet három dugaszolható kapcsolót és egy távirányítót tartalmaz, amelyekkel egyes eszközöket vagy az összes eszközt egyszerre lehet be- és kikapcsolni. A készletet csatlakoztathatja a Smartwares Smart Switchhez, és a kapcsolókat az alkalmazással vagy a hangvezérlésű Amazon Alexa segítségével vezérelheti.

További információk

Gyártó SMARTWARE
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása