Nagy verseny

Az eladó LEVNO költözteti a raktárt, a szállítás 4-5 napot késik. Köszönöm a megértést.

Szállítás 5 nap
  • DS - 1280ZJ - DM46 fekete csatlakozó doboz otthoni kamerákhoz ZO_184032 1

A kép csak illusztrációs lehet

DS - 1280ZJ - DM46 fekete csatlakozó doboz otthoni kamerákhoz

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 5 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 7 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2774501

Általános ár:
15 091 Ft
MARAD:
1 db
AKCIÓS ÁR:
9 802 Ft
MARAD:
1 db
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

  • Alumíniumötvözet anyag spray bevonattal
  • Támogatja az alsó és az oldalsó kivezetést
  • Érvényes beltéri és kültéri körülmények között

Hikvision DS-1280ZJ-DM46 fekete csatlakozó doboz dóm kamerákhoz

A Hikvision DS-1280ZJ-DM46 fekete csatlakozódoboz a Hikvision dome kamerákhoz használható. A Hikvision DS-1280ZJ-DM46 fekete csatlakozódoboz használata lehetővé teszi a vízálló telepítést. A fal oldalára történő felszereléskor a felhasználó számára jobb betekintési szöget biztosít.

A Hikvision DS-1280ZJ-DM46 fekete csatlakozódoboz alumíniumötvözetből készült, fényezett felületű. A Hikvision DS-1280ZJ-DM46 fekete csatlakozódoboz kopásálló, és alkalmas kül- és beltéri használatra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kültéri telepítéshez vízálló gumi szükséges.

Oldalsó és alsó bemenettel is rendelkezik a rugalmas telepítéshez, a felhasználóknak csak a cserélhető tömítőanyát kell használniuk a nem használt bemeneten.

A Hikvision DS-1280ZJ-DM46 fekete csatlakozódoboz maximális terhelhetősége 4,5 kg. A felhasználóknak azt is figyelembe kell venniük, hogy a szerelőfalnak legalább a csatlakozódoboz és a felszerelt kamera együttes összsúlyának háromszorosát kell elbírnia.

A Hikvision egy IoT-megoldásokat kínáló vállalat, amelynek fő kompetenciája a videó.

A Hikvision jelenleg több mint 42 000 alkalmazottat foglalkoztat, ebből több mint 20 000 a K+F mérnökök száma. A vállalat éves forgalmának több mint 10%-át fordítja K+F-re a folyamatos termékinnováció érdekében.

A Hikvision egy teljes, többszintű K+F rendszert hozott létre, amely a kutatástól a tervezésig, fejlesztésig, tesztelésig, műszaki támogatásig és szervizig minden műveletet lefed.

A K+F-csapatok a Hangzhou-i központban összpontosulnak, és világszerte működnek, beleértve az Egyesült Királyságban, Kanadában és az ázsiai csendes-óceáni térségben, valamint Kína nyolc városában található K+F-központokat.

A Hikvision támogatja az audio- és videokódolás, a videokép-feldolgozás és a kapcsolódó adattárolás alapvető technológiáit, valamint az olyan jövőorientált technológiákat, mint a mesterséges intelligencia, a felhőalapú számítástechnika és a big data.

Az elmúlt években a Hikvision elmélyítette tudását és tapasztalatát, hogy megfeleljen a különböző vertikális ágazatokban - többek között a közbiztonság, a közlekedés, a kiskereskedelem, az oktatás, az egészségügy, a pénzintézetek, az intelligens épületek stb. területén működő ügyfelek igényeinek.

Ezért a vállalat professzionális és testre szabott megoldásokat kínál a különböző piaci igények kielégítésére. A videóbiztonsági iparágon kívül a Hikvision kiterjesztette üzleti tevékenységét az intelligens otthoni technológiára, az ipari automatizálásra és az autóelektronikára - amelyek mind a videointelligencia-technológián alapulnak -, hogy feltárja a hosszú távú fenntartható fejlődés csatornáit.

A Hikvision az iparág egyik legkiterjedtebb, 66 nemzetközi fiókból és leányvállalatból álló marketinghálózatát hozta létre, hogy gyorsan reagálhasson az ügyfelek, felhasználók és partnerek igényeire.

A Hikvision termékei több mint 150 országban a vertikális piacok széles skáláját szolgálják ki. megbízható termékek és megoldások nyújtása az ügyfeleink bizalmának alapja.

Ezért a Hikvision egyértelművé teszi, hogy a minőség mindenben az első helyen áll. Ugyanakkor folyamatosan innovatív technológiákat alkalmaz a minőség és a tesztelési eljárások javítása érdekében, és piacvezető termékeket kínál.

A minőségirányításukat végső soron az ügyfeleik elégedettsége alapján ítélik meg, mivel céljuk az ügyfelek igényeinek teljesítése és problémáik megoldása.

  • Például a Hikvision DS-2CD2186G2-ISU dome kamera.

Jellemzők
  • Típus Kapcsolódoboz
  • Anyag alumínium
  • Méretek (magasság x szélesség x mélység) ø120 x 37,2 mm
  • Súly 250 gr
  • Márka Hikvision
  • Szín fekete

Dobozban
  • 1 x Hikvision DS-1280ZJ-DM46 fekete csatlakozó doboz dome kamerához
  • szerelési anyag


A Hikvision DS-1280ZJ-DM46 fekete csatlakozódoboz a Hikvision dome kamerákhoz használható. A Hikvision DS-1280ZJ-DM46 fekete csatlakozódoboz használata vízálló telepítést tesz lehetővé. Segítségével a felhasználó jobb betekintési szöget érhet el, ha a fal oldalára szerelik.

Kicsomagolva.

További információk

Gyártó Hikvision
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása