Nagy verseny

Az eladó LEVNO költözteti a raktárt, a szállítás 4-5 napot késik. Köszönöm a megértést.

Szállítás 5 nap
  • Vezeték nélküli kapcsolókészlet SH4 - 99576 ZO_213449 1

A kép csak illusztrációs lehet

Vezeték nélküli kapcsolókészlet SH4 - 99576

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 5 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 7 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2774397

Általános ár:
5 475 Ft
MARAD:
18 db
AKCIÓS ÁR:
3 552 Ft
MARAD:
18 db
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

Tapasztalja meg a kényelmet
Kapcsolja le a villanyt, amint elkezdődik a film, vagy szabályozza a kerti világítást vacsora közben. A kapcsolókészlet számos lehetőséget kínál, hogy otthonát még kényelmesebbé tegye. Így a saját helyzetének legmegfelelőbb megoldást hozhatja létre.

Egyszerű használat
A készletet könnyű használni. Csatlakoztassa a kapcsolókat a konnektorba, csatlakoztassa a kapcsolókat a távirányítóhoz, és máris készen áll a kapcsolók vezérlésére. Most már csak csatlakoztassa eszközeit vagy lámpáit a kapcsolókhoz, hogy a távirányítóval vezérelhesse őket. A készlet 30 méteres nyílt terepi hatótávolsággal rendelkezik. Mindegyik kapcsoló maximális teljesítménye 1000 W. Ezenkívül a távirányító rendelkezik egy főkapcsolóval, amely lehetővé teszi, hogy mindhárom kapcsolót egyetlen gombbal vezérelje.

Tegye intelligenssé otthonát
A Smartwares lehetőséget szeretne adni Önnek arra, hogy a legegyszerűbben hozza létre saját okos otthonát. A dugaszolható kapcsolókészlet önmagában is használható, vagy párosítható a Smarthome Smart Switch kapcsolóval, amely a saját okos otthonának kulcsa. A Smart Switch lehetővé teszi az összes Smarthome Basic termék vezérlését az ingyenes alkalmazás segítségével, még akkor is, ha nem tartózkodik otthon. A biztonságos, kényelmes, kényelmes és energiatakarékos otthon biztosítása az okos otthon lényege. Nincs szükség bonyolult telepítésekre vagy drága készletekre, csak egy egyszerű plug and play vezérlőre és egy intuitív alkalmazásra van szükséged ahhoz, hogy létrehozd saját okos otthonodat. A Smarthome Basic termékcsalád kompatibilis az Amazon Alexával, így lehetővé teszi a hangvezérlést.

Bővítsen, kombináljon és irányítson
Teremtsen annyi kényelmet és komfortot, amennyit csak akar, bővítve intelligens otthonát a Smartwares kiterjedt Smarthome Basic termékcsalád további intelligens termékeivel. Például adjon hozzá egy radiátorszelepet, hogy fűtse otthonát, amikor hazafelé tart a munkából, vagy vezérelje a kerti világítást a kanapéról a kültéri aljzatok kapcsolóival. Olyan intelligenssé teheti otthonát, amilyenné csak akarja.

Mi van a dobozban?
Beltéri kapcsoló, kültéri kapcsoló, távirányító, elemes távirányító, használati utasítás.

Tulajdonságok:

  • Vezérelje beltéri és kültéri eszközeit és lámpáit a távirányítóval
  • Kapcsolja le a világítást a film elején, vagy vezérelje a ventilátort az ágyban
  • Könnyen használható, egyszerű telepítési eljárással
  • 30 méteres hatótávolságon belül használható
  • Bővítse okos otthonát a Smart Switch segítségével, hogy az ingyenes alkalmazás segítségével vezérelhesse az összes Plug and Connect terméket


Vezérelje eszközeit és lámpáit a Smartwares SH4-99576 vezeték nélküli kapcsolókészlettel. A készlet tartalmaz egy beltéri dugaszolható kapcsolót és egy kültéri dugaszolható kapcsolót, amelyek a mellékelt távirányítóval vezérelhetők. Így a kanapén ülve is felkapcsolhatja a lámpákat, vagy a kerti világítást is vezérelheti, miközben ülve marad. A készletet csatlakoztathatja a Smartwares Smart Switch-hez, és a kapcsolókat az alkalmazással vagy hangvezérléssel az Amazon Alexa segítségével vezérelheti.

Használt. Lehetnek kisebb kozmetikai/mechanikai hibák, amelyek nem befolyásolják a termék funkcionalitását. A termék az alapvető ellenőrzés után teljesen működőképes.

További információk

Gyártó SMARTWARE
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása