Nagy verseny

Az eladó LEVNO költözteti a raktárt, a szállítás 4-5 napot késik. Köszönöm a megértést.

Szállítás 5 nap
  • Smart Plug - 220 V - WiFi ZO_248224 1

A kép csak illusztrációs lehet

Smart Plug - 220 V - WiFi

Új Garancia 24 hónap 15 napos visszatérítés Ingyenes szállítás Utánvétes fizetés
Készleten: CZ Eladó: LEVNO, spol. s r.o.

Általában szállítjuk 5 szállítási napon belül

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem küldik el 7 napon belül
Ha a szállítás több mint 7 napot vesz igénybe

A termék kódja: 2774002

Általános ár:
8 794 Ft
MARAD:
1 db
AKCIÓS ÁR:
5 723 Ft
MARAD:
1 db
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Termék leírás

Részletek

A Hombli okos dugaljjal pillanatok alatt okosabbá teheted otthonod minden megszokott eszközét! A telepítés egyszerű a WiFi hálózaton és a telefonodon keresztül. Vezérelje az okos dugót bárhonnan az ingyenes Hombli alkalmazással és hangvezérléssel a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével.

Egyszerű telepítés és működtetés

Egyszerű telepítés
A Hombli okos dugó pillanatok alatt telepíthető, mindössze egy WiFi hálózatra, a telefonjára és a Hombli applikációra van szüksége. Csatlakoztassa az okos dugót egy konnektorhoz, és kövesse az alkalmazásban található egyértelmű utasításokat.

Távvezérlés a telefonjával
A Hombli alkalmazással otthon, útközben és akár nyaralás közben is vezérelheti az okos dugót. A könnyen használható alkalmazással be- és kikapcsolhatja a készülékeket, nyomon követheti az energiafogyasztást és ütemterveket készíthet. Töltse le az alkalmazást ingyenesen a Google Play vagy az App Store áruházból.

A Hombli okos dugó előnyei

Ütemtervek létrehozása
Az okos dugót a nap bármely szakában automatikusan be- és kikapcsolhatja az ütemtervek segítségével. Így reggel, közvetlenül az ébresztő csörgése előtt automatikusan felmelegítheti a kávéfőzőjét, és azonnal egy csésze forró kávéval kezdheti a napját.

Automatikus be- és kikapcsolás
Állítson be időzítőt olyan eszközök számára, amelyeket néha elfelejt kikapcsolni. Az okos dugalj például 30 perc után automatikusan kikapcsol. Így nem kell azon gondolkodnod, hogy kikapcsoltad-e a vasalót.

Intelligens energiatakarékosság
Az energiakövetés funkcióval valós idejű áttekintést kaphat készülékei energiafogyasztásáról. Jelezze a felesleges fogyasztást, és takarítson meg okosan energiát az alkalmazásban beállított ütemezések és időzítők segítségével.

Hangvezérlés a Google Home és az Alexa segítségével
Elfoglalt? Kérje meg a Google Asszisztenst vagy Alexát, hogy vezérelje eszközeit! Csatlakoztassa az okos dugót a Google Home Mini hangszóróhoz, a Google Nest Hubhoz vagy az Amazon Echo Dothoz, és vezérelje a kihangosított dugót hangvezérléssel.

Kombinálja az okosotthon termékeket
A Hombli Smart Plug a biztonságos Tuya Smart okosotthon platformon fut. Ez lehetővé teszi, hogy biztonságosan és egyszerűen kombinálhassa az okos dugót más Hombli termékekkel. A Hombli smart termékek más márkákkal is kompatibilisek, amelyek támogatják a Tuya smart home platformot.

Az Ön adatvédelme a legfontosabb számunkra

Nagyon tiszteljük az Ön magánéletét, és mindent megteszünk annak védelme érdekében. Felhőszerverünket az Amazon biztosítja, és a németországi Frankfurtban található, ahol az adatvédelmi előírások nagyon magasak. Az Ön adatait mindig az európai adatvédelmi irányelveknek megfelelően tároljuk, használjuk és töröljük, és csak Ön férhet hozzá.



Hombli Smart Plug - 220 V - WiFi - Időzítő funkció - Kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Home-mal - Hombli App-on keresztül vezérelhető - 1 db - Fekete

További információk

Gyártó Hombli
Darabszám a csomagban 1

Package info

Vélemények

Termékhozzászólás

Termékhozzászólás

Még nincs hozzászólás vagy kérdés erről a termékről, legyen az első!

Küldje el nekünk hozzászólását vagy észrevételét a termékhez:




Kijelentem, hogy megismerkedtem az Adatvédelmi irányelvekkel, és szeretném ezt az űrlapot közzétenni az interneten való közzététel lehetőségével.

Eladó

Eladó

LEVNO, spol. s r.o., Cégjegyzékszám: 04676408
Chotěbuzská 198
Irányítószám: 100 00, Praha, CZ


Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Panaszok eljárása

Panaszok eljárása