Nagy verseny

Hogyan alakult a Shipgratis.hu webáruház?

ShipGRATIS.hu

A shipgratis.hu webáruház cseh megfelelőjének  létrehozásának ötlete nagyjából 2011 felében pattant ki a fejünkből.  Fő gondolatunk egy olyan internetes oldal kialakítása volt, melyen a vásárlók könnyedén vásárolhatnak kisebb árfekvésű termékeket is annélkül, hogy magas postaköltséget kelljen fizetniük érte.  Mindemellett szerettük volna megőrizni a a további szolgáltatások magas minőségét, mint például az ügyféllel való kommunikáció, informálás az egyes termékekről, a reklmációs folyamat stb. Eltartott egy ideig, mire a projekt formát öntött, de ha vért izzadva is, webáruházunk 2012.6.13-án megkezdte a működését.

MILYEN ELVEN MŰKÖDÜNK?

Működési elvünk nagyon egyszerű, nem számolunk fel postaköltséget. Tehát ez nem azt jelenti, hogy a termék árában rejtjük el a postaköltséget, mint az hibásan feltételezhetnék. Éppen ellenkezőleg, webáruházunkban, a shipgratis.hu oldalon található teljes kínálatunkat ugyanolyan, vagy alacsonyabb áron találja meg, mint a többi webáruházban , ahol a vételár mellett még postaköltséget is felszámolnak.  Célunk magyar, cseh és szlovák vásárlóinknak minőségi terméket kínálni olyan árakon, melyek biztosan felveszik a versenyt még a világméretű webáruházak árapolitikájával is. További elengedhetetlen előnyünk, melyre büszkék lehetünk, a jól működő ügyfélszolgálat, mely szintén világszínvonalú, s az egész világban használatos tiket plattformon, valamint a garantált pénzvisszafizetésen alapul, melyet 30 napon belül teljesítünk visszáru esetén.  

MIKÉNT ÉRTÜK EZT EL?

Működési elvünk leírását a Miként működünk részben találja. Egyszerűen mondva , a termékeinket nagyon kedvező árakon tudjuk kínálni termékeinket, mivel ezeket beszállítóink segítségével értékesítjük, akik egyenesen Kínából, Hong Kongból és Szingapúrból kuldik az árut ügyfeleinknek, akik kényelmesen átvehetik küldeményeiket a postán. Annak ellenére, hogy a szállítási költség Kínából Magyarországra nem olcsó, ezen költségeket a minimumra tudtuk csökkenteni hatalmas mennyiségű csomagunknak köszönhetően. Nem utolsó sorban fontos kiemelni azt a tényt, hogy a további szállítási költséget sem számlázzuk fel a termék árához, egyszerűen egyenletesen eloszlatjuk a nyereségben.  Ez röviden leírva egy olyan hatásos módszer, melynek köszönhetően ügyfeleinknek exkluzív árut tudunk biztosítani jó áron és postaköltség felszámolása nélkül. Amennyiben tetszik a filozófiánk, vásároljon nálunk, és ossza meg tapasztalatait barátaival és ismerőseivel is.

 

Ing. Česal Lukáš & Česal Tomáš

a Shipgratis.hu webáruház alapítói